2012. május 6., vasárnap

Meglepi és köszönet/ A surprise and thanks

Ez a blog azért létezik, mert van 3 legeslegjobbabb barátnőm, akik kb. 5 hónappal ezelőtt szülinapomra ezzel a bloggal leptek meg. (aki szeretné itt visszanézheti az örömteli pillanatokat) Azóta szorgalmasan és lelkesen postolok és minden egyes újabb blog-követőnek, FB like-olónak ujjongva örülök! (tényleg :) ) Az a titkos kívánságom, hogy a blog 1 éves szülinapjára 100 követőm legyen. Remélem sikerül...már majdnem fél távon járunk, ami így 5 hónap után szerintem szuper!...köszi, hogy olvastok és kommenteltek és ajánlotok barátnőknek...és remélem a dolgozós,sztresszes, "női napokon" is legalább pár perc kikapcsolást jelent a blogra ránézni :)
a négy muskétás - the 4 musketeers (Ancsa,Berni,Ancsi és én)


 És akkor a meglepi része: már megírtam a fenti sorokat mikor megkaptam a "Tell me about yourself award"-ot Szilvitől, a Szilvi gardróbja gazdájától .....ééééés a Természetes szépség kedves tulajdonosától is! How cool is that?!  Köszi szépen!!! Szerintem nagyon kis aranyos gesztus, főleg így ismeretlenül, hajrá lányok!
A Szabályok a következők:
  1. Köszönd meg a díjat és linkeld be azt, akitől kaptad!--> ez kipipáva :)
  2. Írj magadról 7 különböző dolgot, bármi lehet az! -->lásd alább
  3. Add tovább ezt a díjat másik bloggereknek!-->gondolkodom...

7 különböző dolog rólam: imádom a kutyákat, amint szembe jön egy elkezdek gügyögni hozzá és elolvadok; utáltam futni és azt hittem nem  is tudok...de kb. 1 éve erőt vettem magamon,azóta rendszeresen járok és kiderült,hogy egész jól megy; bár sminkelésről sosem írok, imádok sminkelni; kettő van belőlem :) van egy ikernővérem; a margarita szó a blog nevében barátnőim vicces utalása a koktéllal megélt kalandokról - többet erről nem mondok ;-); tanultam 5 évig japánul; egyszer befestettem a hajam mély vörösre,a legnagyobb hiba volt amit a hajammal elkövettem!

És akkor a stafétát ezennel átadtam: Juditnak, a High Style Blog írójának. Szeretem azt a blogot, sok olyan dologról ír amit más, akár külföldi divatblogokon sem látok és szimpi a stílusa.

Köszi még egyszer Lányok!


5 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, Vera, szinte egyszerre adtunk egymásnak díjat. :D
    http://highstyle.blog.com/2012/05/07/kapok-es-adok-liebster-blog-dij/

    VálaszTörlés
  2. Jól összeértek a szálak:) Én mindkettőtöknek adtam, Ti meg egymásnak! Tök jó! :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a díjhoz! A Te blogod az egyik legeslegkedvesebb nekem, nem is értem, hogy miért nincs még legalább 500 követöd...
    De inkább legyen kevés, mint sok- sok játékkal álolvasókat szerezni.
    :)

    VálaszTörlés
  4. Kezd kialakulni kis női klub itt, nagyon szuperek vagytok! :) Olyan jó érzés a pozitív visszajelzés Tőletek.
    Szépségnapló - valóban a kevesebb több :) nem világom ez a mindenáron követőket gyűjtés valóban, örülök,h ez lejött a blogról ;-)

    VálaszTörlés