2014. február 5., szerda

Baby, it's cold outside!

Hogy is van ez? Tél van azaz: hideg és hó, általában mínuszokhoz közelít a hőmérő. Mi melegen öltözünk, csizma, sapka-sál. Ez így senkinek nem mond újat :) Mostanában egyre több olyan bloggert látok, akik mindezek ellenére szandálban kóricálnak az utcán. Legalábbis a fotóik ezt mutatják. Először nem akadtam fent ezen, mert akiket én néha megnézek amerikai bloggerek, mint tudjuk ott azért van sok olyan terület ahol ilyenkor is meleg van...vagy azt gondoltam,hogy áh... Amerikában a hideg is más :) hihi! Na de már amikor többször is látom, ráadásul a havat is a fotókon na akkor leakadtam. Mert a hó Amerikában is nulla fok körül esik! Vajon csak a fotók miatt veszik fel ezeket a semmi kis szetteket így tél közepén vagy tényleg így járnak? Szerintem mindkét válasz eléggé cikis...de ha még így is járnak,csodálom, hogy nem szedtek össze valami komoly betegséget. Persze értem én, hogy biztos nagy amcsi terepjáróval járnak vagy taxival na de akkor is, nem? Persze ha nekik így is jó hát legyintek rá...de ami ebben mégis kifogásolható, az az,hogy ezzel arra bátoríthatnak másokat, hogy a hideget meghazudtoló szettekben járjanak, mert úgy a csinos, a divatos. Én azért szeretek azzal foglalkozni, hogy éppen mit hordok,de ennyire sosem lennék elhivatott (őrült), hogy a hidegben mezítláb vagy szandálban járjak. :)  És ha javasolhatom, ti se tegyétek :) Ezek a csajok szerintem vagy azonnal UGG csizmát és harisnyát húznak vagy nem normálisak :) Szerintem ez utóbbi...de lehet tévedek. Mindenesetre a képeken szereplő csajok nem Miamiban élnek, hanem New Yorkban és Utah államban ahol szintén nulla körüli fokok vannak.
Szóval csinik a szettek és persze jó őket nézni...de a valós élethez szerintem nem sok közük lehet.
 
Blair, Atlantic-Pacific
 El tudjátok képzelni ugyan ezt a szettet mondjuk magatokon az Andrássy úton sétálgatva? :) Aki nem tudja, annak info, hogy Blair a Tory Burchnél igazgató...tehát kábé Anna Wintour kaliber...na de a hideg neki is hideg ugye.


Rachel, Pink Peonies

Emily: The ivory lane
 Szinte magamon érzem ahogy a hideg szél befúj a szoknya alá...brrr!!!


havazás és nyitott orrú cipő

5 megjegyzés:

 1. Erre én is szeretném tudni a választ :-) Télen csak beltérben fotózok ilyen cipőben, én mindentől azonnal fel tudok fázni :S

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is fázós vagyok,de szerintem azért nulla fok körül nincs aki ne fázna így (kivéve a pingvinek vagy a finnek :) )

   Törlés
 2. ezen én is mindig csodálkozom, de ha jól megnézzük itt Budapesten is látunk miniszoknyában szaladgálni lányokat, és megjegyzem, hogy nem hordanak vastag harisnyát, némelyikük még sima harisnyát sem! elgondolkodtató... mellesleg imádom azt a dalt ami a címben szerepel :D

  VálaszTörlés
 3. Tényleg így járnak. Én 18 hónapot éltem Amerikában, Coloradoban, ott elég kemény a tél, de a lányok tűsarkú szandélban tipegtek bulizni, mikor én bakancsban kb.
  Viszont szokás kérdése szerintem, mert én novemberig balerina cipőben járok és áprilistól szandál, papucs,mezítlábas balerina kombóban és még sose fáztam meg, soha nem volt felfázásom sem.

  VálaszTörlés
 4. Én biztosan nem tudnék ennyire átszokni mint a képen szereplő csajok - úgy tűnik oda születni kell :)

  VálaszTörlés