2012. május 14., hétfő

Pasztel / Pastel

Kedvenc pasztell rózsaszín zakóm első bevetése volt ez az outfit. Úgy általánosságban nem szeretem a zakókat, merevek és túl hivatalosak, de a ZARA pamutzakói szuper kényelmesek, bírják a gyűrődést - szó szerint - és pontosan passzol az alakomhoz. Ez utóbbi nagyon nagyon nehezen szokott összejönni ha zakóról van szó...pedig nincsenek extrém méreteim, arányaim. Szerintem egy zakónál különösen fontos pedig,hogy mindenhol passzoljon, különben nem fog minket csinosítani. A táska egy tavalyi szerzemény külföldről, ami pont olyan kék, mint a farmer - mázli!
Ezúttal a barátnőmmel futottunk össze egy csevejre a Platz-on, ez most a kedvenc helyem idén tavasszal. Van más is persze,de annyira jó helyen van és nagyon finom pezsgőboruk van. Ennyi számomra elég is:)

English translation below


karkötők/bracelets: thomas sabo, mango  óra/watch: furla



zakó/jacket: zara  póló/Tshirt: zara   farmer/jeans:zara
táska/bag: guess  cipő/shoes: topshop  szemüveg/sunnies: mango

Kutyus a szomszéd asztalnál - Cute dog at the next table

This is the 1st debut of my favourite pastel pink jacket. In general I don’t really wear jackets, they are quite rigid and official…but this cotton jacket  from ZARA is really comfortable crease-proof and the cut is perfect for my shape. The latter is usually very difficult to come up when it comes to buying a jacket from myself... although I have no extreme dimensions, or proportions.:) I think when buying a jacket is particularly important to check whether it fits 100% otherwise it will ruin the image and our look. The bag is on of my puchases from abroad last year, which has the same blue color as my jeans – lucky!
This time I met my friend for a chit-chat at Platz, which is recently my absolut favourite bar&restaurant. Of course there are more favourite places around the city but this one has great food and sparkling wine,yay! That's enough for me :)

7 megjegyzés:

  1. Nekem is elég nehéz normális zakót találnom, mert sok olyan furán áll. Valamelyik meg tökéletes, nem is értem. :D A lényeg, hogy nadrágot és zakót sosem veszek próba nélkül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rejtély:) van egy barátnőm, Ő szokott próba nélkül vásárolni és mindig jó rá! na ez a nem semmi :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik az egész outfit :)

    VálaszTörlés
  3. Ez a zakó annyira kényelmes, én a menta verzióra csaptam le és szombaton még a fehérrel is szemeztem, de aztán végül egy másik verzió jött velem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan szép színekben van,h nehéz dönteni :) mindegyik kéne!

      Törlés