2012. január 7., szombat

Party ruha "recycled"

Biztos sokan ismeritek a szituációt: céges karácsonyi bulik, új évi partyk...végre felvehetünk egy igazi csini party ruhát! Irány a shopping, be is szerzünk egy szívdöglesztő ruhát, majd a party után a kérdés: jó, most mi csináljunk a ruhával? Hová fogom ezt még felvenni?
Egy jövő évi hasonló buli szóba sem jöhet - hiszen ugyan abba a társaságba ugyan azt nem vesszük fel.Ugye.
És lássuk be egyikünk sem egy Carrie Bradshaw aki hetente jár puccos partykra, hogy kedvére hordja ezeket a csillogó ruhákat...a szívünk sajog,mert szép a ruha meg drága is volt.Ugye.
Én személy szerint utálok (és nem is veszek) olyan ruhát amit egy alkalomnál többször nem fogok felvenni. Ha esetleg történt ilyen valaha akkor az a 100ból egyszeri botlás volt.
Szóval adott egy csini koktél ruha és ha megvettük használjuk: mert igen is lehet! Alább két példa: még egy igazán csillogós, flitteres ruhát is tudunk dolgozós-szerkóvá tenni illetve egy lenge kivágott ruci is kellő körítéssel lehet iroda kompatibilis vagy akár randi outfit. Ugye hogy megérte megvenni azt a ruhát? :)


2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nagyon tetszik a blogod, rendszeres olvasód lettem én is. Mivel több blogot is olvasgatok és az alábbi blog szerzőjét is személyesen ismerem, ezért gondoltam megkérdezem, ismered -e a munkáit, eszméletlen táskákat, kiegészítőket csinál, és mivel ott is egyedi dolgok vannak, a fejem "összekapcsolt" benneteket. Bocsi, tudom ez nem a reklám helye és nem is érdekem a reklám, mégsem bírom megállni. :
    http://kalmarsuzi.blogspot.com/search/label/t%C3%A1ska

    Üdv: Gina

    VálaszTörlés
  2. Szia Gina,
    köszönöm és nagyon örülök remélem,h sokakhoz eljutok majd :)
    Köszi a blog ajánlót, már bele is néztem nagyon ügyes - biztosan követni fogom.
    Üdv, V

    VálaszTörlés