2012. január 17., kedd

ice - ice - baby!

Hétvégi programként belelkesedtünk a barátommal, hogy korizni megyünk szombaton - előtte beszereztem az elengedhetetlen korcsolyát. Egy "classic" - fehér bőr mellett döntöttem, az olyan old-school mégis nőies. 
Felkészültem a hidegre is ezért jól beöltöztem de nem sí-overálra kell gondolni! ;-)
Alulra egy műbőr leggings-t vettem ami sokkal melegebb, mint bármilyen nadrág, mivel feszes nem akadályoz a mozgásban (na jó ez kicsit nagyzás volt,piruettek és hasonlókra nem kell gondolni) és persze nagyon vagány is. Bevetettem az új kesztyűmet is amit az alábbi összeállításba be is tettem - a nagy masnival igazán különleges és miért ne lenne jó akár korizni is? A kézmelegítőt egy barátnőmtől kaptam még karácsonyra, praktikus kis dolog és még jól is néz ki....egy forró tea a büfében majd vissza a pályára ahol ez a kütyü melegen tartja kis kezeinket.
Nagyon a programban nem fáradtunk el de elnézve a többieket a korizás a randizás  régi-új kedvenc programja lett ismét. Hajrá, jégre fel!

As a weekend program and activity my boyf and I decided to go ice-skating on Saturday. I needed an ice-skate so I've got one: a nice classic piece, white-leather ice-skate - which is quite old-school but still feminine.
I was well prepared for the cold weather - but do not think about any ski-overall or so! ;-)
I had a leather imitation leggings on - which is much more warmer than you think and since its stretch allows free movements (well I'm not speaking of any pirouettes&co.) and looks cool. 
I had my new gloves at my hand which I included in the below ensemble as well. Its so nice with that big bow on it so why not had it for ice-skating? The hand warmer was a xmas gift, its very practical and looks really sweet...a hot tee at the cafe bar then back to the ice rink where this little thing keeps our hands warm.
We had  a great time - not too tiring altough... but watching the others it seemed to me that ice-skating is an old-new dating program again! So, let's get on the ice!


1 fat face mellény/gilet  2 h&m leggings(out of stock)  3  asos műszőr sapka/hat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése