2013. február 4., hétfő

Vélemény a Story Gáláról

Amerikában már nagyban tartanak a filmes díjátadók, egymást érik a red carpet események ahol mindenki arra kíváncsi - a mellett, hogy ki nyer díjat - hogy ki milyen ruhában jelenik meg. Én nagyon szeretem ezeket a képes beszámolókat, mert gyönyörű ruhákat lehet látni, kíváncsivá tesz, hogy ki mit vesz fel és hogyan. Minden csupa csillogás, a sztárok a legjobb formáikat hozzák - az esetek 90%-ban. Na ez a Story gáláról nem mondható el -sőt, véleményem szerint egyszerűen borzalmas, hogy ez a 90% nálunk a rosszul öltözöttekre vonatkozik. Nem értem, hogy lehet az, hogy amikor mindenhol az előbb említett amerikai red carpet eseményeket látni, és állítólag neves stylistok segítik a magyar "sztárokat"...a többség mégis úgy néz ki, mintha vagy Playboy fotózáson lenne, vagy bekebelezte volna egy sztrasszos-tüll szörny vagy egyszerűen mintha jelmezben lenne. Miért???? Nincs ezeknek szemük??? Elnézést, a kiakadásért...de végignézve az idei Story Gála fotókat legszívesebben sírnék :) Itt tart a magyar "sztár világ" ezt látja mindenki, hogy így kell ízlésesen, elegánsan megjelenni. Tisztában vagyok vele, hogy egy Story Gálát nem lehet egy kalap alá venni egy SAG vagy Golden Globe díjátadóval éppen ezért nem is kell Diorban vagy Gucci nagy estélyiben megjelenni...de ízlésesen megjelenni is ugyan annyi energiába/pénzbe telik, mint ízléstelenül felöltözni. Nem tudom mennyire van ebben a gonosz énem - és nem is akarok úgy tűnni, hogy én tudom a tutit...egyszerűen kiakadtam és ha már itt ez a saját kis blog akkor meg is osztom. Lehet velem vitatkozni :)
Sokan úgy gondolták, hogy a legjobb választás ha kitesznek mindent:

 Értem,hogy meg kell mutatni, hogy szülés után is jó csaj maradt...de erről a ruháról
inkább a szürke ötven árnyalata jut eszembe




A ruhát hagyjuk, mert a többihez képest még elmegy...de  haj?! 
én inkább otthon maradtam volna


Mindig is ekkora cicijei voltak??? Szerintem ízléstelen a ruha kivágása és a kövek...nem is beszélve a ruha anyagáról...ami inkább valami strandruhára emlékeztet


 A ruha cuki,de szegény Nóri akkora benne, mint egy óriás habos muffin. Nem értem, hogy miért vesz fel egy nagy pocakos kismama olyan ruhát, aminek a nagy rózsái amúgy is kövérítenek. Talán egy szuper modellen jól mutatott volna...

Na jó, ez verte ki a biztosítékot. Lógó cicis kentaurnak öltözött leányzó.
Talán egy halloween bulin...de akkor is jobb mellekkel :)

Erre rögtön ez jutott eszembe: ijesztő

no comment

Fókuszban a műcicik. Sarka Kata ruhája még jó is lehetne ha az a kivágás csöppet feljebb esik.
De akkor meg nem lógna ki a melle...szóval értem én :)


És sajnos az igen rövid lista azokról akik a jó ízlésre bízták magukat:

Lola ruhája nekem nagyon tetszik. Hátuk szexis elől zárt. 5-ös :)

Szuper frizura, szuper ruci!Külön tetszik,hogy a ruha se nem mell,se nem comb villantó,
sokkal kifinomultabb a váll "dekoltázs"

Egy szintén rafkós ruha kivágás - egyszerű de érdekes. Nekem Angelina Jolie
jut róla eszembe (a ruháról)

Sajnos több jó példával nem találkoztam, sokan megmaradtak a hagyományos alkalmi ruháknál:
fűzős megoldásoknál ami lehet biztonságos választás de nagyon uncsi. Ti mit szóltok az idei felhozatalhoz? Több kép is fent van a net-en lehet szemezgetni! :)


14 megjegyzés:

  1. Mi a baj Szabó Zsófi ruhájával?
    Ízlésről persze ne vitázzunk. Ugyanakkor az álljon bloggernek, aki legalább a helyesírás, központozás legelemibb szabályaival tisztában van.

    VálaszTörlés
  2. egy apró megjegyzés: a ruhákkal kapcsolatban egyetértek, de ami nekem feltűnt, ahogy Neked a ruhák szoktak, az ijesztő nem ly hanem j :)

    VálaszTörlés
  3. Hogy mi a baj? :D Az hogy ő nálunk elméletileg egy A-kategóriás sztár, de Amerikában ilyen outfit még egy Zs kategóriástól is hatalmas nagy Fail lenne. :D

    Ezt úgy utálom, amikor a helyesírás miatt verik a nyálukat. :D Én láttam már égbekiáltó helyesírási hibát a Glamour és a Joy hasábjain is, pedig azt kb. 20x átnyálazzék, szerkesztik, tördelik mire a nyomdába készül.

    Mindenkinél előfordulhat hogy elgépel valamit, vagy nem vesz észre egy helyesírási hibát. Nevetséges ezen tornáztatni az agyatokat!

    A ruhákhoz visszatérve szerintem simán csak a magyar celeb világ színvonalát minősítik. Lassan ott tartunk hogy a saját ürüléküket eszik csak hogy írjanak róluk. -.-

    VálaszTörlés
  4. Köszi a kommenteket :)

    - Névtelen: a Szabó Zsófi ruháját nem kritizáltam - de ha már szóba hoztad,akkor még lehetne jó is,de a testalkatához mégsem. Szerintem...
    - Izmirli: köszi, javítottam ;-)

    - Moon Angel: :)) azt hiszem mindent leírtál amit akartam :)

    Továbbra is hangsúlyozom, hogy a blogon a saját véleményemet írom le dolgokról - ugyan úgy ahogy ezt mondjuk a barátnőimmel osztanám meg. Tehát semmiképpen se hiszem azt, hogy univerzális igazságokat fogalmazok meg :)

    Köszi a figyelmet, V

    Köszi, V

    VálaszTörlés
  5. Kik ezek? Ördögh Nórit felismertem, utolsó képen esetleg Für Anikó? (Ő meg mit keres ebben a társaságban?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az utolsó azt hiszem valami sorozat színésznő. A többiek szintén sorozat színészek és "modellek" :)

      Törlés
  6. tátott szájjal néztem a képeket, nem hiszem el, hogy otthon ekkora hiánycikk a jóízlés...
    a véleményedet meg máskor se rejts véka alá, szeretem ahogy és amit írsz, de ezt úgy is tudod..

    aki belém kötne, rossz a klaviatúrám, még egy felkiáltójelet vagy nagybetüt sem tudok írni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)
      nem értem miért a helyesírás szúrja egyesek szemét. Lehet kiteszek oldalra egy "vigyázat helyesírási hibák!csak saját felelősségre! " jelet :)

      Törlés
  7. na most mit mondjak? nem lepődtem meg. RÉmes.RÉMES.
    Nem találok szavakat!!! Ez kb olyan, mint amikor a mesében a meztelen császárnak nyalják a fenekét, hogy de jól néz ki az új ruhájában.....Kellemesen nem csalódtam, mindenki ribancnak vagy utcalánynak öltözött. As usual....

    VálaszTörlés
  8. Azta rohadt élet, teljesen egyetértek veled, Medveczky Ilona nem tudom mit gondolt (mondjuk már rég meg van őrülve) na meg azt lőném még fejbe aki visszahozta ezt a "kalocsai" minta dolgot ez valami ocsmány egy dolog. Na meg az, hogy a magyar médiában csupa műmellű szőke buta liba van, na az nekem nagyon fáj. (tisztelet a kivételnek) A jó kategóriában a 2. ruhát ismerem (meg a tervezőjét is, Krea) nagyon szép és ügyes. :) Lola nagyon ki tett magáért, nagyon tetszik. És én ebben az országban akarok stylist lenni? hűha :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Hajrá!!! remélem egyszer majd miattad tudunk dicsérni 1-1 ilyen eseményen felöltözött sztárocskát.
      V

      Törlés
  9. Kedves Veronika, mar tobbszor akartam irni neked a blogoddal kapcsolatban, de most, hogy egy kicsit kiborult a bili a helyesiras miatt, meg is teszem. Sajnos annyira nem vagyunk joban, hogy ezt szemeleyesen tegyem meg, mert biztosan rossz neven venned, ha szemtol-szemben mondanam el a velemenyemet, pedig az, hogy megbantsalalak nagyon is tavol all tolem, inkabb csak segitsegkeppen adnek tippeket a tovabbiakra.
    1. Helyesiras: Velemenyem szerint, nem a figyelmetlensegeddel, hanem inkabb a tulzott fokuszalassal van a baj es te is beleesel abba a hibaba, mint sok masik blogger, hogy postolas elott nem olvastatod el a cikket egy masik emberrel. Sajnos hiaba olvasod el te szazszor, a szemed mar nem all ra a hibakra. Javaslom, hogy kozzetetel elott kuldd el a postot a baratodnak vagy az egyik baratnodnek es hidd el, hogy ezzel csokkented annak az eselyet, hogy neha kicsit ertelmetlen mondatok sikeredjenek (Hátuk szexis elől zárt.), ne legyen annyi szoismetles (pl. a red carpet helyett egyszer nyugodtan hasznalhato a voros szonyeg szo) es a helyesirasi hibakat is konnyebben eszreveszik.
    2. Temavalasztas: Bevallom en eleg sok blogot olvasok, de foleg utazasiakat. Ezert amikor te is egy kulfoldi orszag vagy varos tapasztalatairol irsz, nem baj, ha egy kicsit csalsz es mas forrasbol meritesz egy-ket dolgot, mert akkor nem irsz le olyan butus dolgokat, h neked az tetszett Madridban, h a pasik udvariasak es figyelmesek a nokkel vagy, hogy ha mar vagy olyan szerencses, hogy eljutsz Bangkokba, ne ird le, hogy a ket es fel napbol felet egy plazaban toltottel, mert mindenki egy hp-nek fog nezni. Aki mar jart del-kelet azsiaban az tudja, hogy az europai/amrikai markak legalabb masfelszer annyiba kerulnek, mint itthon, kizarolag a butikos, utcan vasarolt ruhak az olcsok, de aki nem tudja ezt az infot, akkor nagyon konnyen utanaolvashat ennek.
    3. Kepek: Mindig jot mosolygok, ha egy furdoszobaban, nappaliban vagy egy erkelyen keszit az ember onmagarol fotot. Te ne ess olyan sokszor ebbe a hibaba. Az emberek tobbsege igenis szereti a spontan dolgokat es a beallitott (leteszem az aztalra a kamerat vagy esetleg eltartom magamtol) kepekbol eleget postolnak a tizenevesek a facebookon. Es ezek a instagram hatasok a leheto legrosszabb modon csunyitjak el a kepeket es egyaltalan nem adjak vissza a kivant hatast. Az javasolnam, hogy profikent szerezz be egy jo fenykepezokepet es azzal keszits kepeket es azokat sohasem te csinald magad a lakasban.
    Remelem nem vetted rossz nevem a tanacsaimat es eszreveteleimet, en tenyleg csak jot akarok neked. Erd le, hogy a kovetoid beszeljenek a postjaidrol olyanoknak, akik meg nem azok. Tovabbi sok sikert.

    VálaszTörlés
  10. A névtelennek írnám: Egy. Legyen annyi vér a pucádban, hogy legalább ne névtelenül írj!
    Kettő: A szerzőt ismerve tudom, hogy nem profi blogot szándékszik vezetni. Tehát , felesleges 100 000 Ft-nyi nagyságrendben költeni fényképezőre. Szerintem ezek a képek pont jók arra, amire Vera szánja őket. (Ne felejtsük el, hogy azok a bloggerek, akik profi géppel, fotós tudással dolgoznak, ebből is élnek, és főleg nem magukat fotózzák) Hobby célra ez a blog tökéletes.Én jót szórakozok olvasása közben.
    Ja és a helyesírással kapcsolatban: Csak párat idéznék a leveledből:
    Kedves Veronika . megszólítás után felszólító jel dukál és nem vessző (mint az angolban)
    személyesen- nem szemeleyesn
    dél-kelet Ázsia - NAGYBETŰVEL KELL írni Drága
    Te ne ess ilyen hibába! - felszólító mondat után, felszólító jel kell
    Az javasolnám- helyett: AZT javasolnám (ugye?)

    Szóval, legközelebb akkor kritizálj nyelvtani hibákról, ha majd te makulátlan levelet produkálsz.
    Üdvözlettel,
    Évi Soós

    VálaszTörlés
  11. Úgy látom kicsit elszabadultak az indulatok - nyugi lányok és fiúk(ha vannak)! De azért köszi Évi :)
    Helyesírásból úgy tűnik mindenkinek van hová fejlődni ;-) Tisztelet a kivételnek.
    Én továbbra is szórakoztató perceket szeretnék okozni bejegyzéseimmel. Elfogadom ha vannak kritikák,de azokat bölcsebb megalapozottabban kifejteni

    Mindenkinek szép napot!
    V

    VálaszTörlés