2013. február 28., csütörtök

Oscar Party

Akit érdekelt, hogy az idei Oscaron mit viseltek a sztárok már látták a fotókat  - most az after-party ruhákat szeretném megmutatni. A díjátadót követő partyn már nincs igazi red carpet felhajtás - de azért minden sztár itt is igyekszik kitenni magáért. Ide már kicsit könnyedebb, bulisabb ruhákat vesznek fel...illetve aki a díjátadón is részt vett az átöltözik erre a partyra. A díjátadón nagy baklövések nem voltak viszont a partyn akadt néhány érdekes ruha. Ami igazán nehéz az az, hogy valaki egy este kétféle ruhában is a legjobb formáját mutassa. Nem is sikerült mindenkinek...szerintem.
Those who were interested in the Oscar already saw the great dresses - now I'd like to show you what the stars wore at the Vanity Fair Oscar after-party. After the ceremonial event this party definitely is a more relaxed party the stress is over but the stars  still want to look their bests. Some of them usualy changes from the big evening gowns...so let's see what they put on! There were no major blunders at the Oscar's, but on this party I could find some really interesting outfits.

Naomi W. a partyra is asszimetrikus rucit húzott - viszont a díjátadón viselt ruhája annyira szép volt, hogy én nem vettem volna át a helyében :) De ez is nagyon jól áll neki.
Naomi W. opted  another assimetrical number, which was really nice and suited her...still her Oscar gown was such a beautiful piece that I wouldn't had changed it. Still she looked great :)

Ez a ruci pont ellenkezője annak amit a díjátadón viselt - viszont ez is csodásan áll neki
This dress is the opposite of  what she wore at the ceremony -  still it's a perfect choice for her
OMG - Heidi Klumnak mindig is borzalmas ízlése volt szerintem. Ez a ruha nagyon közönséges. Úgy néz ki benne, mint egy leharcolt valóság show maca. Ha - sokkal - diszkrétebb kivágás lenne akkor jól mutatna benne.
OMG -  I think Heidi K. always had a terrible taste, this dress is another example. She looks like a worn out reality star...too bad. A  - lot - less cleveage would had been better.

Hasonlóan Jennifer L.-hez ő is kicsit be-vamposított az after partyra. A Piroskás filmje óta tudjuk, hogy jóll áll neki a piros, nagyon jó kis ruha bár a nyakpán nélkül jobb lenne szerintem.
Similar to Jennifer L. she also vamped it up for the after party. Since Red Riding Hood we know that red suits her -  this dress is great, I would leave the neck part otherwise it's nice on her.

Diane K. mindig is különc volt, de neki jól állnak a "fura" ruhák és megoldások, melyek szerintem tükrözik európai stílusát.  Biztosan kényelmes a ruha, viszont szexi is, hogy "sok lábat" mutat. És az a cipő! wow
Diane K. was always someone with a unique style, I think these strange silhouettes really suit her and also reflect her European style and origin. This dress surely is a comfy piece but sexy at the same time showing some legs. These shoes...wow!

Britney...én nagyon drukkolok neki de valahogy sosem jön össze. Ez a sötét haj nagyon öregíti és ezt a ruhát sem tudja igazán elegánsan viselni. Sokkal többet is ki lehetne hozni belőle de valahogy mindig egy lépéssel lemarad. Régen nem így volt...
Britney...I really wish she could finally make it but she always miss to shine. This dark hair makes her older and this dress is somehow fails to be glamorous somehow. She would really need a good stylist.


Natalie most is gyönyörű ! Csak nem megint babát vár?
Natalie is beautiful as ever ! Isn't she pregnant again?


Lilly Collins...fantasztikus - Lilly Collins: one word: fantastic

A "K-nővérek" mindketten mellényúltak. Az egyik függönyt vett magára a másik lepedőt tekert maga köré.
The K-sisters did it wrong again. One of them is wearing a curtain the other wraped a bed sheet around her.
Kár a hajért - de a ruha nagyon passzol Karolinához. Sosem volt az a habos-csipkés típus ezért jó választás ez a modern ruha.
Shame about the hair - but the dress really suits her. She was never the "lace and puffs" kind of girl, so this modern dress is a good choice for her.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése