2012. április 23., hétfő

Újrahasznosított/ Recycled

Nem rég csináltam pár olyan outfit összeállítást, amiket esküvőre, vendégként képzeltem el...de hogy ne landoljon a ruha a szekrényben a következő esküvőig, ígértem, hogy megmutatom hogyan lehet ezeket az alkalminak tűnő ruhákat bármikor bevetni: munkába, randira...csak úgy :) Már említettem, hogy szeretem a ruhákat úgy variálni, hogy egy-egy alkalmi darabból "hétköznapi" összeállítást csináljak. Az így kapott  outfit szerintem nagyon vagány és egyedi. Illetve azt gondolom, hogy pazarlás egy ruhát csak egyszer felvenni...és ha már van egy csinos ruhám, akkor miért kéne megvárni a következő esküvőt?
Lássuk akkor milyen ruhákat ajánlottam akkor, katt!
És most az átalakított szerkók:

A mango szandál most leárazva a boltban!


Not long ago I made a couple of wedding-guest-outfit... but not to forget these dress at the bottom of your closet until the next wedding I promised to show how to wear these clothes at any time: work, out on a date ...or  just because you feel like to :)  I mentioned before I love creating different outfits from “smart clothes”, to recycle them as “casual” wear. These outfits are unique and very cool. And I think it’s a “waste of a dress”  to buy clothes you wear only once a year ... so if you have one why should you wait for the next wedding to wear it?
Let's see what kind of clothes I recommended in my previous post, click!
And now the redesigned outfits, above.


7 megjegyzés:

  1. Már a múltkori poszthoz akartam írni, de valahogy elmaradt.
    Június elején én is esküvöre megyek, és mindig akkora fejtörést okoz, hogy mit vegyek fel...
    Ugyanúgy, mit te, én is olyat szeretnék, amit máskor is felvehetek, de a cipö+ ruha lehetöleg ne legyen több 120 eurónál.
    Korall ruhában és bézs cipöben gondolkodom.
    A te korall ruhád milyen márka a képen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre a rucira gondolsz a postban? ez monsson, nem tudom,h ott van-e ahol élsz. Mivel a korall elég népszerű szín most, biztosan találsz majd megfelelőt. Van egy nagyon szép a mangoban, és az ára is meglepően jó:http://shop.mango.com/HU/p0/mango/clothing/dresses/lady-cocktail-dress/?id=63439572_BP&n=1&c=0&ie=0&m=

      sok sikert!

      Törlés
  2. Hú nekem az első és a második tetszik. a leopi mintás honnan való?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. minden ruci be van linkelve, így a képek alatti listából csak ki kell választanod azt a darabot ami tetszik :)

      Törlés
  3. Love the breakfast at Tiffanys outfit :D

    Stop by soon!

    X
    /
    L from sweden

    http://isbla.blogspot.com

    VálaszTörlés