2012. április 25., szerda

Fehér csipke/White lace

Igen :) itt a tavasz...boldogság, meleg, napsütés és a téli ruhákat ezzel a lendülettel a szekrény felső polcaira száműztem, aludják csak jól megérdemelt nyári álmukat. Az sem baj ha most még picit néha esik és beborul,na de a hétvége jó volt és még jobb lesz! Ez a fehér ruha nem új darab de ismét bebizonyosodott, hogy anno jó vétel volt. Hiszen eddig is szerettem,de idén különösen,mert menő a csipke és a fehér. Pont. Nyáron szandállal hordom, de addig is ezzel a barna hasított bőr csizmával tökéletes és ha kicsit még hűvösnek érezzük a levegőt, akkor egy könnyű, színben harmonizáló bőrdzseki jó választás hozzá. Így lehet a nyári ruhából tavaszi viselet, tehát Lányok, elő a nyári ruhákkal már most, mert lehet őket hordani ilyenkor is a megfelelő kiegészítőkkel.

English translation below. bőr dzseki/leather jacket: pull&bear  karkötők/bracelet: from Thailand and from Zagreb
óra/watch: guess

 ruha/dress: mango  bőr öv/leather belt: h&m  csizma/booties: mango


Yes:) spring is here…hapiness, warm weather, sunshine and with this all of my winter clothes are banished to the upper shelves of my wardrobe, let they sleep their well-deserved summer dreams. It doesn’t matter if its a bit chilly sometimes and it rains a bit but the weekend was great and this weekend will be even better and warmer! This white dress is not a new piece but once again proved to be a good buy back then. I liked it anyway, but since lace and white is really in fashion now I like it even more. In summer I wear it with sandals, but until then these brown suede boots are perfect and if it feels a bit chilly, a color matching leather jacket is a good choice. This way you can wear summer clothes in spring, so girls, get your  summer clothes now, because you can wear them with a little trick by matching it with the appropriate accessories.


2 megjegyzés:

 1. nagyon szép ez a szett, az a ruha maga az álom:) hasonló ruhát keresek már évek óta minden nyáron, remélem hogy most újra fénykorát éli, én is meglelem az igazit;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi:) biztosan találsz hasonlót, csak a mangoban láttam több félét. Pl ez nagyon hasonló:
   http://shop.mango.com/HU/p0/mango/clothing/dresses/suisse-embroidered-dress/?id=63439785_OW&n=1&s=prendas.vestidosprendas&c=0&ie=0&m=

   sok sikert!

   Törlés