2012. április 20., péntek

Pasztel dolgok / Pastel stuff

Senkinek sem árulok el új infot azzal, hogy idén tavasszal-nyáron a pasztel színek hódítanak - vagyis a fagyis színek :) Szekrényemben lapul számos dolog amit hordhatnék és meg is mutatnék nektek...de hát a csúnya időjárás ezt nem nagyon engedi. Ebben a cidriben még mindig a téli ruhatáram van előnyben...amit már eléggé unok...bocsánat kedves ruháim, nem a ti hibátok!
Szóval most mutatok pár pasztel cuccot - szigorúan bent fotózva...búúúú:( -  újat és olyat is ami már tavaly óta megvan. Éljenek a csodás fagyi színek: pisztácia, levendulás, málnás, barackos és a többiek! Lesz még tavasz ne búsuljatok :)

English translation below!

 astor-  , catrice - , pupa -


Pupa, most nyaraláskor
 ing/shirt: tommy hilfiger 

 póló/t-shirts: zara (mint green, pink, light rose)
 kicsit gyűröttek :) - slightly messy :)

blézer/jacket: zara (light rose, halvány rózsaszín)


I think I’m not giving you a new info by telling that pastel colors  - ice cream colors :)- are really a big hit for this spring/summer season.  I have several things in my closet I could wear now and would like to show you  but this nasty weather doesn’t allow it! In these cold days I’m still wearing my winter wardrobe…which I started to dislike now…I’m sorry dear clothes its not your fault!
So now I present a few pastel things of mine…strictly inside photos yaaaay…:(  - some I got recently some I have since last year or so. Long live the great ice-cream colors: pistachio, lavender, raspberry, peach and co.! Spring is coming, cheer up!

 Köszi Ancsi a tavaszi pasztel aláírást! :) Thanks Ancsi for the spring-pastel signature!

5 megjegyzés:

  1. Hmmmm, megvetted a blézert!:-)

    VálaszTörlés
  2. Jò cuccok, ilyen blèzer nekem is kell! :)
    Èn pont ma vettem egy menta ès egy pasztell rosè szìnû nadràgot , ès hasonlò szìnû karkötöket a h&m- ben. Meg kèt essie lakkot ugyancsak e kèt szìnben.

    VálaszTörlés
  3. juj azokat a nadrágokat én is néztem! :)
    És kényelmesek? nem nyúlnak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak próbálni hoztam haza öket ( 28 napon belül vissza lehet vinni), azt gondoltam, hogy biztosan nem lesz jó, mert elég nehezen kapok magamra nadrágot.
      Viszont meglepetésemre pont tökéletes, hogy nyúl- e az majd kiderül, de ugye egy h&m- töl nem azt várja az ember, hogy több évet kibírjon :)

      Törlés