2012. március 6., kedd

Utazás / Travelling

Kicsikét utaltam rá előzőekben, hogy egy nagy vakációra készülünk a barátommal. Most, hogy már csak pár nap választ el minket az utazástól kezdtek a dolgok begyorsulni. Valahogy minden vakáció előtt szuper elfoglalt leszek, zsonglőrködöm a feladatokkal, teendőkkel mint egy 8 karú polip. :)  De már nem küzdök ellene, hanem szépen minden nap egy vállalható listát készítek, és mire itt az utazás napja, minden kipipálva, szusszanás a taxiban a reptérre menet. Remélem kicsit fognak hiányozni nektek a postok itt a blogon, de azért készültem erre is és lesznek bejegyzések melyeket szorgalmasan írogatok előre. Illetve van egy másik tervem is...de ez egyelőre még csak terv, illetve ha kint lesz lehetőség, akkor rövid fotó beszámolót fogok feltenni.
Na és akkor tényleg csak pár szóban az utazás: Thaiföld, majdnem 3 hét pihi! Ott most 30 fok felett van a hőmérséklet, ami azt jelenti, hogy hirtelen át kell állítani az agyam, hogy nyaraló üzemmódba járjon és rakjam össze a csomagom. A terv: minimális ruhatár (bikinik, lenge nyári rucik, lapos szandál, flip-flop, puha kendők strandra és a nap ellen, napvédők, pár jó könyv) Állítólag elég olcsón lehet mindenféle ruhát vásárolni kint, így inkább ott fogok beszerezni majd pár dolgot. Nagyon várom az utazást!!!


I was previously referring to our holiday with my boyf. Now that only a few days part us from this vacation things got really busy here. Somehow before my vacations things get really crazy busy here making me juggling with lists of to-do-s like an octopus with 8 arms. :)
But I'm not stressing or fighting against it anymore but making reasonable lists and by the time we are in the taxi on the way to the airport I can relax. I hope that you will a little but miss my updates here on my blog- I'm also preparing some extra posts for the time I'm not here and I have in mind a great idea as well.. but I will talk about it later and of course if the circumstances allow me I will post some photos about my vacation during our stay. Some words about our destination: Thailand, almost 3 weeks holiday!
The temperature is a above 30C so I'm preparing my mind and try to think on vacation-mode and to pack my summer stuff. My plan: only a minimal wardrobe: bikinis, light summer dresses, suncreams, a few good books, flip-flop and flat sandals. I heard that you can do great shopppings there so I think to buy some summer clothes, suitable for that area over there. Extremly excited about this vacation!!!

3 megjegyzés:

  1. óó,biztos szuper lesz! majd sok-sok képet várunk :) jó pihenést kívánok!

    VálaszTörlés
  2. na most picit irigykedem:)
    Esetleg nem vasárnap repültök? Hátha összefutunk a repülötéren :) Egy hónapra mi is hazarepülünk a fiammal a szüleimhez, apát meg itthon hagyjuk.
    Mostanában nem figyeltem a duty free árakat, van valami infód, hogy mennyivel olcsóbb? Szükségem lenne néhány dologra és nem tudom, hogy várjak-e vasárnapig.
    Jó pihenést és érezzétek jól magatokat!

    VálaszTörlés
  3. Köszi Lányok!
    már nagyon nem bírok magammal :) Igyekszem beszámolókat feltenni,hogy képekben kicsit előre hozzam a nyarat.
    Itthoni duty free legutóbb nem volt olyan hűdeolcsó, (sztem 20% lehet max,de ez se rossz)Most olyan reptereket érintünk ahol még nem jártam...de reménykedek :)

    VálaszTörlés