2012. március 21., szerda

Végre! / At last!

sikerült net közelbe kerülnöm! Remélem Kedves kis Olvasótáborom nem hagytatok el??? Nem rajtam múlt a nagy csend, itt mégsem olyan könnyű netezni,mint reméltem. De nagyon sok jó, érdekes fotóm, sztorim van így ígérhetem,hogy hamarosan otthonról már ontom magamból a híreket :) Most éppen egy bárban, PhiPhin, vacsit után, sikerült wifit is találni. Na szóval: itt Tháiföldön...annyira más minden! Mindenki iszonyat laza, hippi fazonok, tetováltak, vagy itt tuti azok lesznek, mert minden sarkon tetováló szalon van, a kaja ISTENI, már szerintem több kiló mangót és ananászt ettünk meg. A tenger... azúr, ahogy kell, voltunk snoorkel-ezni ami nagyon nagy élmény volt: konkrétan a nyílt tengeren nem ám valami sekély öbölben. Hős vagyok!
Bangkokban is szuper volt, erről sztem majd egy külön post, mert megéri. hallom otthon is tavasz lesz lassan,éljen!!! És remélem, hogy még kitartotok és a jövőben is olvassátok majd bejegyzéseim: divat, barátok, élmények...koktélban :)

3 megjegyzés:

  1. Thaiföld... IMÁDOM!!!!
    Egyszer szeretnék Én is kijutni! :)

    VálaszTörlés
  2. Csak ajánlani tudom! minden szuper...és itt már igazán minden sokkal olcsóbb,mint otthon. nem beszélve a csodás helyekről!

    VálaszTörlés