2012. március 9., péntek

Szíves ruha / A dress with hearts

Messziről pöttyös, közelről szívecskés? Egyben cuki és mégis nőcis ez a ruha, nagyon kényelmes, könnyű anyagból ezért lehet kicsit  - melegebb időben - is hordani, így tél végén pedig egy vastagabb harisnyával is nagyon csini. Már korábban írtam arról, hogy ki fogom próbálni a mintást-a -mintással trendet, most ez egy light-os megoldás,de azért lehet elsőre merésznek hat. Bevetettem az új magassarkúm ami pont olyan sárgás árnyalat, mint a ruhán a szívecskék. A cipő kígyó mintázata szerintem nagyon jól passzol a ruha kicsit "gyerekes" mintájához, vagányosítja :) (ezt a szót levédem) Az ilyen ruháktól valahogy mindig Dallas-feelingem van, olyan Jockey-titkárnős a szerelés :)
Kellemes, napos tavaszi hétvégét kedves Olvasók!

Its polka dots from afar, but up close its full of hearts? Yes, this dress is very cute, at the same time its very feminine as well. Comfortable, light material so you can wear it once its getting warmer, but now its also pretty with tights. I mentioned previously that I'm going to try the pattern mixing trend and this is a light-version, which could seem a bit daring. My super high heels in action, which has the same yellowish color as the hearts on my dress - the python style makes this dress work really cool, the hearts are a bit "childish" so the snake print adds a little "vamp" into it.  Outfits like this always remind me of Dallas soaps, its a kind of Jockey's secretary feeling :)
Wishing  you a nice, sunny spring weekend, dear Readers!






Ez a fácán a mögöttem található tujáról reppent fel - okozva ezzel egy kisebb szívrohamot:) This pheasant scared me like hell when flying away from a tree behind me:)
 




ruha/dress: zara  barna harisnya/brown thights: calzedonia
cipő/heels: zara  táska/bag: asos


1 megjegyzés:

  1. Húúú nagyon finom ez a szerelés, de a cipő tényleg dögössé nőcissé teszi, ami szuper! Nagyon csinci :) a táska is nagyon passzol!!! Gratula!

    VálaszTörlés