2013. május 2., csütörtök

MashUp!

Már többször írtam és remélem az outfit bejegyzésekből is lejött...átjött( :) ) hogy szeretem a stílusokat keverni egy outfit-en belül. (outfit-van erre normális magyar szó?) Tudom, hogy ez sekélyesen fog hangozni, de ha bevillan egy ilyen szokatlan párosítás a fejemben, attól nagyon fel tudok lelkesedni és egész nap vidáman feszítek a ruháimban, mosollyal az arcomon :) Pedig szerintem egy jól megválasztott öltözék igen is önbizalmat adhat. Most egy ilyen bekattanást mutatok meg az idei tavasz 2 trendjének mondott stílusát kevertem össze.
Az egyik a fekete-fehér "monochrome" a másik a "romantikus csipkés fehér" és egyéb hímzett blúzok. A fekete-fehéret kicsi hidegnek érzem magamhoz,de a kettőt keverve máris belelkesültem! El tudom képzelni a hímzett river island overált a fekete-fehér táskával, vagy akár a fekete-fehér szandival - a letisztult, ultramodern design és a hímzett romantikus párosítása ebben formában nekem nagyon tetszik. (És sokkal eredetibb is, mint önmagában lemásolni a trendet). De ugyan így, a barna bőr naci, a barna szandállal -  egy geometrikus blúzzal megspékelve igazán friss és egyéni lehet.


 white blouse: stradivarius  wedge sandal: zara   leather effect shorts: zara
shopper: zara    sandal: zara     playsuit: river island    top: forever21


I’ve mentioned here and there  - and hopefully you sensed from the outfit posts – that I like mixing styles in my outfits. It may sound shallow, but if an inspiration blitz in my mind about an unusual mix of style I get excited, create the outfit and I wear a huge smile on my face the whole day! I think an outfit which is identical with you and your personality can be a huge confident booster. For now here is my next idea of mixing up styles, a mash up style if you wish so. :)
Monochrome and romantic (lace-embroidered- white) trend. I feel this black&white thing to cold for me, but if I’d mix it with this more feminine trend it’d be a perfect match.  I can really vision myself wearing this playsuit with the sandal in black&white or with the shopper bag from Zara. This way your outfit becomes your personal style and not just sg you copied. So, the same way, the wedge sandal and the leather effect shorts are cool to match with the striped blouse.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése