2012. május 8., kedd

Kritika: flitter&csipke/ Critics: sequins&lace

Azaz a MET Gála - (A New York-i Metropolitan Múzeum éves bálja) melyet a keleti part Oscar-jának is becéznek. Amúgy ez a divat ipar egyik legnagyobb rendezvénye,melyet a Vouge celebrál. Ez mindenképpen jogos cím, főleg ami a nagy felhajtást és divatolást illeti. Kritikus énem persze ilyenkor ujjong és bevallom alig vártam, hogy ki miben jelent meg, melyik sztár nyúlt mellé aznap este a gardróbban? haha-ha! (gonosz kacaj) De persze a dicséretek sem maradnak el :)
Ez a gála az Oscárnál is érdekesebb számomra, mert a sztárok sokkal merészebben választanak ruhát, itt érdekesebb kreációk jelennek meg, és a nagy tervezők tavaszi inspirációi is itt mutatkoznak meg nagyobb számmal. Az Oscar-on a sztárok sokkal inkább a biztonságos zónában maradnak ami a ruhát illeti - szerintem. Ez most sem volt másképpen, még ennyi flittert és csipkét és színt nem láttam, mint ami a 2012-es MET Gálán volt! Általánosságban szerintem fantasztikusak a  ruhák, lássuk amiket én kiragadnék ilyen vagy olyan okból. ( az alábbiakkal saját véleményemet képviselem)

 Flitter: káprázatos ruhákban: Karolina Kurkova alias Medveczky Ilona:), Cameron Diaz alias Glenn Close..miért néz ki ,már megint így?, Carey Mulligen a fém ponty. A rucik amúgy tetszenek, kivéve az a turbán.

Csipke I: Leighton Meester eléggé mellé lőtt ezzel a  ruhával, olyan hulla szerű. Beyonce szerintem szintén túl kombinálta ezt...csicsás, a sok gyöngy és csipke nem túl előnyös neki...szerintem egy egyszerűbb hasonló szabású ruhával ízlésesebb lett volna.
Csipke II: Marion Cotillard a Dior arca Diorban egyszerűen mesés. Scarlett Johansson sajnos nem jól választott...ez a szín borzasztóan sápasztja és láthatatlanná teszi.

Fekete Szépségek: Rooney Mara törékeny és légies ebben a ruhában, Renee Zellweger ismét jól választott!
Csak nekem tűnik úgy, hogy Claire Danes úgy néz ki, mint Gwyneth Paltrow? A minimál fehér ruha, haj, smink tisztára Gwyneth stítulsa...aki ezúttal is fehérben jelent meg.
 Élénk színekben: mind a három csillagos ötös! Emma Roberts, Solange Knowles(talán Beyonce példát vehetne testvéréről) és Ginnifer Goodwin


Akiknek nem jött össze: Cloe Sevigny nem tudom mit gondolt?! Christina Ricci ruhája nem rossz, főleg hátulról, viszont ő eltűnik benne, SJP...nagymami terítőjében...de kár! Nem csodálom,h Christine Dunst ilyen savanyú arcot vág...ez a ruha nem vörös szőnyegre való!

Folytassuk a sort: Coco Rocha modell...hát ez úgy ahogy van egy nagy NEM, még egy modell fehérben:Anja Rubik,túl sok a bőrt mutat, ízléstelen. Az énekesnő Alicia Keys ezzel a mély ülepű nadrággal szerintem rendezvényt tévesztett, Elizabeth Banks ebben a hmmm..absztrakt ruhában nem tudom hogy gondolta.

És a nagy kedvenceim: Amy Adams ruhája egyszerűen glamúros, Emma Robertset már fentebb láthattátok.Lana Del Rey(énekesnő) ruhája szintén nyerő nálam (olyan Emma Watson-os) én  mondjuk nem ilyen sminkkel viselném és a köpenyt is elhagynám...bár tudom,hogy mostanában sokat látni ilyet.
Ide kattintva láthattok több fotót is.










3 megjegyzés:

  1. Gwyneth Paltrow nem pedig Gweneth Paltrow :) Remélem, nem baj, hogy felhívtam erre a figyelmed :)

    VálaszTörlés
  2. jogos:)
    a nehezebb neveket azt hiszem jól írtam ;-)

    VálaszTörlés
  3. jaj beyonce nagyon gáz...nekem is az jutott eszembe, h egy sima púderszínú ruha jobb lett volna. Viszont Amy Adams csúcs!

    VálaszTörlés