2012. május 4., péntek

Csillagos tengerész/ Sailor and stars

Ma megint egy outfit post...mostanában valahogy sikerült többet is fotózni, így előre jelzem, hogy több ilyen post várható.  
Egy napos tavaszi randihoz passzol az összeállítás: romantikus, bohókás és vagányság is van benne. A felsőt és a táskát még a téli leárazáson szereztem és alig vártam a jó időt, hogy bevethessem őket! Mivel a felső és a cipő is kicsit elegánsabb vonal, úgy gondoltam egy boyfriend farmer megfelelően hétköznaposítja a szettet. Imádom ezt a nadrágot, a GAP számomra farmerben a legjobb, ez a naci is mindenhol passzol és nem nyúlik ki viseléskor! Szuper kényelmes, kicsit rugalmas anyagból van, már a neve is sokat sejtet: "sexy boyfriend cut"...wow :)

English translation below.








ballonkabát/trench: mango  felső/top: zara  boyfriend farmer/jeans: gap
táska/bag:zara  cipő/heels: zara  óra/watch:guess  karkötő/bracelet: asos

Yet another outfit post for today ... somehow I managed to shoot more of these, so the forecast is: more outfit posts to come! Date on a sunny spring day, this outfit is perfect for such an occasion: romantic, playful and still has a “cool” touch. I got the silk top and the bag on winter sale I was really waiting for the right weather to wear them! The top and the shoes are quite elegant so I thought to pair these with a more relaxed boyfriend cut jeans. I just love these pants, GAP jeans are just the best for me, it fits just right everywhere and don’t stretch out at all. Its super-comfy, slightly elastic material and its name suggests a lot: “sexy boyfriend cut”.... wow! :)















1 megjegyzés:

  1. Szia! Küldtem Neked egy díjat, itt tudod elolvasni :)

    http://szilvigardrobja.blogspot.com/2012/05/tell-me-about-yourself-award.html

    Üdv. Szilvi

    VálaszTörlés