2013. június 3., hétfő

Shorts...Shorter

Balatoni hétvége a barátokkal -  elsétáltunk egyik kedvenc helyemre ahol kis borospincék, víkend házikók vannak egy helyes dombon. Nagyon hangulatos a hely, remélem ez a képekről "átjön" hihi :)
Nem tudom, hogy látszik-e...de levágattam a hosszú hajam. Nem kicsit.....de tetszik:)
Most a szokásosnál több kép készült, mert a környék annyira adta magát és nem volt egy lélek sem sajtunk kívül.

Weekend at Lake Balaton - I took the girls for a walk to show my favorite place: you can find small wine callers, weekend houses on a tiny but pretty hill. Very nice area, hope you can catch the feeling :) Oh, and I've cut my hair, much shorter...but I like this long-bob style. Now I have more photos than usual since the place was so nice and noone around.


pulcsi/sweater: reserved   sort/shorts: zara  napszemüveg/sunnies: reserved

Szerintem a csipke/horgolt dolgok nagyon jól mutatnak kötöttel kombinálva. Az egyik kifinomult, bonyolult és légies...míg a másik egy egyszerűbb technikával készült  "durvább" dolog. Nagyon kipróbálnám ugyan ezt egy horgolt/csipke ceruza szoknyával is!

I think lace/crochet  make good match with knitted stuff.  The former is very feminine,sophisticated the latter is more like "chunky". I would love to try this combination with a lace or crochet pencil skirt!


  "nude" lakk cipő/ mude patent flats: zara


Persze nem tudtam komoly maradni végig :) - dombon szaladgálás ugrálás.
Of course I couldn't stay cool till the end :) - some up and down the hill running and jumping.



8 megjegyzés:

  1. Nagyon hangulatos képek. :) Csini voltál, csodás az a sort. :)

    VálaszTörlés
  2. Egy ideje gondolkodom a rövidebb hajon, el is mentem a fodrászhoz, de maradtam hosszú. Nyárra meghagyom a hosszút, hogy legyen mit felkötni! :D
    Jó lett az új hajhosszod, jól áll! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Tök jók a képek! Hol készültek? ( tudod balatoni lány vagyok)
    A hajad is szuper, hogyan- mivel lett festve, milyen színű? Hasonlót szeretnék, legutóbb sajnos kissé vöröses szőke lett..
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, rég írtál itt:) Zamárdi,a Szent Kristóf pincészetnél. Nekem fodrász festi így nem tudom most pontosan a színt, de ha megadod az email címed, vagy írsz nekem akkor megírom :) Próbákoztál már hamvasító samponnal? én szoktam anti-vörösességre használni hébe-hóba.
      V

      Törlés
  4. Jaj, ne is mondd, volt is egy kis lelkiismeretfurdalásom miatta :( Annyi dolgom van mindig, de olvaslak szorgalmasan :)
    Zamárdiba csak a Mauroba szoktunk járni, voltál már ott?
    Nekem is fodrász festi, ált mindig más, 8 év alatt még nem találtam meg itt az igazit.
    Hamvasítót még nem próbáltam. Ha legközelebb fodrásznál jársz, megkérdezhetnéd a festék márkájának, számát, nevét ! :) andreanna79@gmx.de
    Köszi :)

    VálaszTörlés