2013. június 17., hétfő

Haj esetek

Nem tudom, ki hogy van vele,de szerintem jó móka különböző frizurákkal kísérletezni - egész más érzés  így feldobni a megjelenésünket. Főleg ebben a melegben a feltűzött haj szerintem megváltás! Én elég gyakran kísérletezek különböző formákkal, illetve most, hogy rövidebb a hajam inkább másokon gyakorlok :)
A youtube az egyik legjobb ihlet forrás, nagyon szuper dolgokat lehet találni és a videók segítségével könnyen (viszonylag :) ) el lehet készíteni ezeket. Persze sokan ezzel vitatkoznak, pl. a barátnőim is akik egyrészt kétbalkezesnek tartják magukat, "biztosan nem tudom otthon magamnak megcsinálni" kijelentésekkel szoktam találkozni, mikor erről esik szó. :)  Pedig szerintem megoldható, hiszen sokan mások is képesek rá - és nem is a legnehezebbekkel kell kezdeni a tanulást.
Pár csajos programozás alatt fogtam is barátnőmet Bernit - és csináltam neki 3 különböző frizurát. Egyik sem tartott 10 percnél tovább. És nem kellett hozzá más, csak fésű, hajgumi és hajlakk.

halszálka fonás - fishbraid
 Ezt a típust ugyan úgy lehet variálni, mint a sima fonást.

Dutch braid - magyarul nem tudom hogy hívják :)
Ebben a fonásban az a trükk, hogy a tincseket nem felülről pakoljuk, hanem "alulra". 


Bonyolultnak tűnik...de nem az :)
Ez nem fonás,de valami hasonló. Két tincs csavarásából indul ki. Ezeket a tincseket sokféle képen lehet variálni, két oldalt vagy ahogy itt két oldalt és a fejtetőn középen is.

További kipróbálásra még ezeket ajánlom:

1,2,3

2 megjegyzés:

  1. úristen, te nagyon ügyes vagy! :D nekem sosem sikerülne...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mintha a barátnőimet hallanám :) Tényleg nem atomfizika hidd el :-D de köszi!

      Törlés