2013. június 28., péntek

Ez+Az

Gyors post következik, egy kis outfit egy kis gasztronómia. Úgy tűnik az időjárás végleg megbolondult, mikor már megnyugodtunk, hogy nem marad el a nyár és élveztük a meleget - most megint visszatértünk az esős, hideg nyára. Búúú :( Szóval ennek megfelelően egy "svéd-kánikula" szett következik. Ezt a kifejezést most találtam ki, onnan jött, hogy szoktam magamban mosolyogni mikor mondjuk egy svéd fashion blogger azt írja a bomber dzsekijéről, hogy ez egy "real summer hit" :) hihi! próbálná ezt itt felvenni a nyári melegben!

Quick post comming up, a little bit of outfit a little bit of food. I can officially say that summer went crazy. We just started to calm down, and stop freaking out about the non-existing summer...and now the cold is here again. Geee:( So, adopting to the new weather you can see a "Swedish - summer outfit" I've just made up this expression. You know, I've been reading a Swedish fashion blog and the girl just stated that her new bomber jacket is a summer essential hit! ha! she could try to wear that here when it's real summer :) Annnyway, here is my version for a cooler summer day.

pamut zakó/cotton jacket:zara     póló/tee:h&m    boyf.jeans:zara   táska/bag:zara     cipő/shoes:aldo

 Egy kis európai-japán fúziós ebéd - az eper leves volt a legjobb! Az a sushinak látszó dolog, az csokis-kókuszos maki desszert. Sweet :)
A little European-Japanese fusion kitchen - the cold strawberry soup was the highlight! That maki-thing is actually chocolate- coconut dessert. Sweet :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése