2013. június 14., péntek

Graffiti&Kandalló

Éppen úton voltam a barátnőkkel, hogy ismét behamburgerezzünk a kandallóban - ha! hogy hangzik ez nem? :) - amikor szembejött ez a fal. 
Kandalló= új beülős hely, isteni hamburgerrel és kézműves italokkal. Tehát ez a  fal fotóért kiáltott. Azóta rákerestem és itt van a története, katt!
Rajtam: megelőlegezem, hogy a nadrág és póló amit viseltem az idei nyáron kedvenc ruhadarabjaim lesznek. Először is imádom a csipkét, ezen a pólón pedig szerintem különösen szép darab kapott helyet - és ehhez egy kék-fehér mintás nacit húztam, ami bokában gumis. A nadrágot a barátom választotta és kicsit szkeptikus voltam mikor behozta a próbafülkébe, de utána már nem is akartam levenni. Na, ismer, vagy ismer? :)

I was with the girls in town to have a hamburger at the fireplace - ha! sounds weird right? :) when this wall suddenly came across. Fireplace= a new bistro with the most amazing hamburger and homemade drinks. So this wall was made for making photos in front of it. I was wearing, most probably my favourite summer clothes. I really like lace and on this particular t-shirt it's very delicate. I paired it with my new pants with blue-white pattern and the cut is really feminine as well. Actually my boyfriend picked these pants at the shop and first I was skeptic but after trying it on I was sold. So, he knows me or what? :)






 felső/top:h&m   nadrág/pants:pull&bear  szandál/sandals:zara  táska/bag:zara

nem lehetett kihagyni ;-)  couldn't miss this  ;-)

És akkor a Kandalló:
Az egyik gasztro blogon olvastam róla és azt állították, hogy isteni a hamburger és a kézműves szörp/sör/bor. El is mentünk kipróbálni és nem is csalódtunk! A legjobb hamburger - házi szósszal (viszlát ketchup&tsa.,) olyan marha hússal ami szaftos...és finom amerikai káposzta sali van hozzá. Jaj, nagyon finom. A házi italok szintén szuperek, ittatok már levendulás rosét, kökény vagy fenyőtoboz szörpöt? Nem? Na itt lehet :)

And now about the bistro (Kandalló):
I'v red about this place on a gastro blog and they said that they had the best hamburger in town and amazing homemade drinks, like beer, soft drinks...ect. So, off we went and tasted it and we were totally impressed. The best hamburger I've had in town with homemade sauce (goodbye ketchup&co.) with soft and juicy meat and coleslaw salad. Oh-very-nice.  The homemade drinks were also very nice, have you tasted lavender rosé, blackthorn or pine cone syrup?No? You can get it here :)

A hely egyébként régen kandalló boltként működött - innen a név.
 This place was functioning as fireplace shop before, and the new owner kept the name.



Ha megjött a kedvetek akkor itt találjátok a helyet: www.kandallopub.hu

To see the place, go here: www.kandallopub.hu




3 megjegyzés:

  1. Szia tovább adtam neked egy díjat, mert imádom a blogod :) Szuper az outfit amúgy!! :D
    http://fashionmonstersblog.blogspot.hu/2013/05/best-blog-dij.html
    XXX

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj koszi:)))hogy eddig nem vettem észre :-D Pedig olvasom a blogod becsszó.

      Törlés
    2. csak most raktam ki, úgy hogy én vagyok a bűnös :D

      Törlés