2012. július 10., kedd

Western bokacsizma I. - Western boots I.

Itt van a SALE, itt van újra!:) Még a tombol a nyár is így remek alkalom  beszerezni pár nyári dolgot, most, hogy így baráti áron megkapjuk amit szeretnénk. Barátnőm vett is egy vagány bokacsizmát majd megkért, hogy segítsek neki kitalálni pár összeállítást amivel igazán jól mutatna. Elég szép kis darab, nem is volt nehéz kitalálni mivel lehetne jó: először is csináltam 1 farmeres majd egy maxi szoknyás végül egy rövid ruhás összeállítást. Figyeltem arra is, hogy az egyes darabok leárazottak legyenek, és elérhetőek itthon is, hogy ami megtetszik neki azt jó áron meg tudja venni. Nem lövöm le a poént egyszerre, a 3 összeállítást szépen sorban mutatom meg:) Jöjjön most a maxi szoknyás.
Sima pamut póló vagy atléta ami lehet semleges szürke vagy akár egy élénk szín, melyhez passzol egy másik élénk színű szoknya. A color-block hatást az azonos színű csizma-öv kombináció teszi kerekké és nem túl hivalkodóvá. Szerintem :)


Topok: itt és itt  (mango)  szoknya/skirt: mango    öv/belt: mango


Sale is here again! :) Summer is still on so it’s a perfect time to get our hands on some summer clothes at really good prices. My girlfriend got these lovely western ankle boots recently  - on sales -  and asked me to help her creating some outfits with these. Quite nice boots it wasn’t difficult at all to get some ideas for her. I made 3 outfits: one with jeans, one with maxi skirt and last but not least one with a dress.
I paid attention to use only „on sale” items available here so she can buy the ones she likes on friendly prices :)
I won’t shoot the joke now so I show you these outfits one by one, now the maxi skirt version:
Plain and simple T-shirt in grey or in more brave color which goes well with another bright colored skirt. This color-block effect is finished and softened by similar brown color boots and belt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése