2012. július 16., hétfő

Western bokacsizma III. - Western boots III.

Ez a 3. összeállítás amit a barátnőmnek készítettem új western bokacsizmájához - és nem mellesleg ez a kedvencem :) (Az 1. és 2. összeállítást itt és itt  találjátok)
A ruha nagyon Audrey Hepburn ezért szokatlan western stílussal párosítani, mégis ezzel a csizmával teljesen új  megvilágításba kerül. Azért is ez a kedvencem, mert a ruha nagyon nőies és pink (nekem való!) de nekem magas sarkúval, elegánsan hordva már sok lenne vagy túl evidens...viszont ezzel a vagány csizmával és táskával igazán eredeti, nem? A karkötők csak tovább fokozzák a nőies, finom vonalát a ruhának.


ruha/dress: mango  táska/bag: zara  karkötők/bracelets: mango, itt és itt

This is the 3rd outfit I created for my girlfriend – with the westenr boots she got recently – and this outfit is my favourite. (see my 1st and 2nd outfits here and here)

The dress is very Audrey Hepburn so it might be very unusual to pair it it western style but I think with these boots it gets a new meaning. I really like it becasue the dress is very feminine and pink (my taste!) but wearing it with high heels in an elegant way would be too dull…but with these boots and the bag it’s very original, isn’t it? The bracelets make the whole thing more feminine. 



1 megjegyzés: