2012. június 29., péntek

Positano I love you!

A minap akadt meg az alábbi fotón a szemem, elsőként a táska tetszett meg nagyon (igazán csini strandtáska!) aztán vettem észre, hogy hoppá! a kampány fotó kedvenc helyemen készült Positanó-ban Olaszországban. Pár éve jártunk itt és azóta se tudom túltenni magam ezen a gyönyörű helyen! Mondjuk nem is kell :) A képek nem adják vissza mennyire varázsos és romantikus a város, ahová remélem, hogy hamarosan még visszatérünk egy ismétlésre. ;-) Felejthetetlen: a tenger és a hegyre épült város képe mely minden reggel fejbe vágott a látvánnyal, az emberek kedvessége az igazi olasz finom paradicsomos tészták, a parmezán sajt szőlővel és pármai sonkával a parton...sorolhatnám még.
Aki látta az Only you c. filmet az kaphat belőle ízelítőt - én is ott szúrtam ki magamnak. (Nápolyba közlekedő fapadossal jó áron megközelíthető)
Visszatérve a táskákra, nekem annyira nem jönnek be a Carpisa modelljei,de ezek nagyon jól sikerültek, főleg ez a fehér fonott, masnival.




És pár saját fotónk 2 évvel ezelőttről





 Mivel meredeken a hegyre épült a város, sokat kell lépcsőzni úgy általában, de ez nem volt zavaró,mert csodás kis utcákban lehet tekeregni. Babakocsisok hátrányban...



1 megjegyzés: