2014. április 14., hétfő

Tökéletes hétvége - Perfect weekend

Két szó: Etyeki Piknik. Nagyon jó kis rendezvény ez mindenféle finomságokkal egy igazán festői környezetben, talán már hallottatok róla. Régebben az egész város nyüzsgött tőle most a nagyon családias etyeki pincesorra korlátozódik - de így még sokkal jobb! És ami még jobb, hogy nagyon kedves és régi barátnőnk éppen itt lakik családjával így náluk rendeztük be a bázisunk és mielőtt az etyeki pincesoron kóstoltuk volna a finomságokat még grilleztünk egyet a tavaszi melegben a kertjükben. Amíg a húsok a grillen készülődtek kicsit kiosontunk fotózni is.

Two words: Piknik (in) Etyek. It's a great festival where you can indulge in many delicious things in a lovely place like Etyek. This festival used to be bigger and the little town was crowded as a canned sardine - now it got smaller and more cozy which is a good change I think. And what makes it even better is the fact that one of my friend lives here and she invited us girls for the weekend. So we set up our base camp at her family house and while the lunch was prepared on the grill in the garden we sneaked out for a few shots.


 
kabát/coat: pepe jeans  farmer ing/denim shirt: levis
póló/tshirt: h&m  táska/bag: zara 

A lányokkal már gimi óta jóban vagyunk és bár azóta eltelt jó pár év a barátság töretlen és rendszeresen összejövünk. A mostani hétvége pedig még sokáig emlékezetes marad, hiszen így még sosem voltunk együtt. Becuccoltunk az egyik barátnőnk etyeki rezidenciájába ahol családjával alakított ki otthont - grilleztünk, nevetéstől potyogó könnyekkel néztük a gimis fotóinkat, játszottunk a kislányával és persze este az Etyeki Pikniken sikerült adni a szórakozásért is melyet egy éjféli mennyei sonka tál zárt. 
With the girls we are friends since highschool, many years passed but our friendship is still going strong. This weekend remains especially memorable as we never made such plans before. We moved in for the weekend, grilled in the garden, cried from laugh while looking old highschool photos, played with her daughter and of course we had fun in the evening which ended with the most delicious mixed ham plate I've ever had.

 Orgona rengeteg - lilac fields


 etyeki életképek - shots from Etyek

 Bella és a takarója - Bella and her blanket
 
az a bizonyos sonka tál - that certain ham-plate

 A gimi óta nagyon sok minden történt 5-ünkkel:  dolgok amikről annak idején még csak nem is gondoltuk,hogy meg fognak történni de ahányszor csak találkozunk tiniként tudunk együtt nevetgélni még így 20 év után is. Félelmetes leírni de ilyen régen volt. :) 
Lot of things happened after highschool, things we never thought about before, but everytime we meet we can still laugh like highschool girls ... even after 20 years. It's even scary to write this number down. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése