2013. június 20., csütörtök

Cooling off

Manapság úgy érezni (végre) hogy a trópusokon vagyunk, a hőmérséklet perzsel, elő a nyári cuccokkal, sortokkal és szandikkal! Nem tudom, hogy vagytok vele,de nekem picit fura volt újra ilyen kánikulára öltözni...kicsit még feszengtem is :) Nem szoktam hozzá így június közepén, hogy meleg legyen.
Jaj és had mutassam be ezt a szépséges szandált - cipős szekrényem legújabb külföldi bevándorlóját :) Varsóban jártam ugyanis lengyel barátaimnál és ott szúrtam ki egy Aldo üzletet. A többit kitaláljátok ;-)

It feels like being on some tropical island lately, temperatures rising, summer is here! so, let's get the summer clothes on, shorts, sandals I let you free! I don't know what you think, but for me it felt a bit demature to wear such things...since recently it felt like autumn rather than summer.
Oy, and let me show you this beautiful sandal - which is in fact a a newcomer to my shoes collection. :) I visited my Polish friends in Warsaw recently and I spotted an Aldo shop at a shopping mall. You guess the rest of the story ;-)

top:zara     bőr sort/leather shorts:mango   karkötő/bracelet:mango   táska/bag:zara    cipő/shoes:aldo
Nagyon tetszik a tengerész csíkos felső a fekete bőr sorttal - két teljesen eltérő stílus, együtt mégis működnek. Kicsit izgalmasabb kombináció, mint a megszokott sima fehér fehér-kék kombó.
I really like the nautic style striped top - black leather shorts combination - two different styles, but they make a good macth. It's a more exciting way to wear nautic style pieces.



A fotózás után elsétáltunk a barátnőkkel egy szupi helyre - nyári melegben kötelező, mindjárt megértitek miért :) Egy nagyon kedves blog olvasó pár Fruzsi&Máté hívott meg akik megnyitották első hűsítő bárjukat a Liquid Drink Bar-t. Itt mindenféle kézműves és házi készítésű hűs italokat tudsz magadhoz venni ha éppen leugranál kicsit hűsölni, lazítani a munkából, vagy éppen robogsz valahová. Nagyon kedvelem ezeket a "házi" italokat, ha tehetem ilyet szoktam választani. Sokkal finomabbak, egészségesebbek és különlegesebbek, mint a kommersz üdítők. A Liquid-ben nem csak kézműves cidereket, söröket tartanak, hanem folyamatosan bővítik saját készítésű limonádé választékukat is és vannak sütik is amiket gasztro bloggerek sütnek. Ebben a melegben életmentő volt, nem is beszélve arról, hogy Fruzsi&Máté nagyon szimpi és kedves pár :)

A poharakra kedves üzeneteket kapnak a vásárlók :)

Én bazsalikomos limonádét választottam - igazi, friss bazsalikommal, nem is gondoltam, hogy ez ilyen finom!
A barátnők az alkoholok felé húztak - hát igen...ugye ugye:)  Kézműves sörök: brutal bitter, keserű méz..-vagy cider, ami itthon egyelőre nem túl ismert. Ez egyébként sokkal jobb, mint a bolti cukros löttyök!

Ha hűsítő italok fogyasztása felvidít mindenkit :)

Itt találjátok a helyet: Bp., Vámház krt. 10
Facebook oldaluk: katt!


8 megjegyzés:

  1. jajj de szuper az a cipő!!!! :D kényelmes is? jó az egész szett, ezért szeretem én a te blogodat :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :)) igen, még kényelmes is!nem az a durva wedge, lehet benne szaladgálni.
      V

      Törlés
  2. Nagyon sikkes és csini és látszik, hogy kényelmes is! :) A szandál pedig csodaszép! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Neked is :) nagyon hezitáltam,h megvegyem-e de olyan ritkán jutok Aldo-ba...

      Törlés
  3. Szia! Két hét pihi után újra itt :)
    Csinos vagy , mint mindig, az ilyen stílust szeretem, mint a tiéd :) Én is most vettem egy Aldo lapos szandit, arany és gyönyörű.
    Pussz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos jó volt a nyaralás! :)köszi a kommentet, aranyos vagy! na és muti milyen szandit vettél?

      Törlés
  4. Nem tudom Neked belinkelni de esetleg a Zalando.de- n megtudod nézni, Kanou névre hallgat :)
    Láttam a tiedet is, sajnos már csak 40 - es van belőle.
    Szép napot! :)

    VálaszTörlés