2013. április 17., szerda

Ruhavásár velem :)

Ugye mindenki szeret divatos cuccokat venni olcsón? Naná :) Most itt a szuper lehetőség erre és azért is izgatott vagyok, mert ennek aktív részese leszek! Az Akvárium Klubban lesz április 27.-én (szombaton) a Közösségi Ruhavásár, melynek keretében mindenféle divatos de használt ruhákat lehet megkaparintani...és a legjobb, hogy nagyon jó áron. (a linken minden részletet megtaláltok)

Én is beneveztem, ezért akit érdekel a vásár és eljön azt szeretettel várom a Fashion&Margarita ruhapultnál! Elviszem márkás, jó állapotú olyan ruháimat/cipőket amiket én már nem hordok - és ezeket töredék áron be lehet majd szerezni nálam. Már régóta gondolkodtam, hogy felteszem őket valamelyik webshop-ba,de így egy vásár keretében sokkal jobb móka lesz, és a vásárlóknak is előnyösebb, mert itt lesz lehetőség felpróbálni a ruhákat.
Sok mindent viszek...ruhákat: zara, benetton, vero moda, mango, ..stb. Illetve viszek cipőket, mindegyik kb.3 szor volt rajtam. Hogy stílusos legyen a dolog készülök arra is, hogy a ruhák címkézése ízléses legyen. ;-) Remélem találkozunk ott? Ezen a linken megtaláljátok az előző vásár fotóit.


készülnek a címkék - grafikus-tervező Ancsi segítségével :)


Aldo szandi - Dubaiból :) (38as méret)




Zara cipő - 37es méret (rám kicsi)



Springfield szandi - 38as méret











8 megjegyzés:

  1. Ez a Zara bakancs tök jó és épp a méretem :) Ettől mennyiért válsz meg?
    Csak kár,hogy esélyem sincs eljutni debreceniként...
    Zita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, írj nekem emailt és megbeszéljük a lehetőségeket :)
      V

      Törlés
  2. Szia!
    Elutaztam Horváto-ba épp aznap, így már nem láttam, hogy válaszoltál:(
    Milyen volt a ruhavásár? Maradt még vmi? :)Azután mentél te is Thaiföldre?
    Tegnap este érkeztem vissza.
    Este tudok majd e-mailt írni, addig munka...
    Zita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,

      még csak most lesz szombaton - a cipő viszont már nincs meg, lecsaptak rá! de ha érdekel más is akkor gyere el szombaton, nagyon sokan fognak árulni biztos lenne olyan ami tetszik :)
      V

      Törlés
    2. Szia!
      Írtam,hogy sajnos nem tudok elmenni, mert debreceni vagyok :(

      Zita

      Remélem, jól alakult a vásár :)

      Törlés
    3. Szia,

      köszi igen jól sikerült - a mai bejegyzésben is írtam erről, talán lejön belőle hangulata a dolognak :) Sajnálom,h a cipő nem jött össze - talán majd legközelebb...ősszel is készülök a vásárra és lehet előtte csinálok a blogon egy előválogatást!
      V

      Törlés
  3. Szia,

    jajj, hogy csak most találtam a blogra... pedig elmentem volna :-) Tegnap este végigpörgettem az egész blogot, hát annak alapján biztos nagyon jó rucik voltak.

    VálaszTörlés
  4. Szia és üdv a blogon :)
    Remélem, hogy marasztalónak találod és máskor is benézel ide :)Tervezem,hogy ősszel is részt veszek a vásáron, erről majd időben írni fogok.
    V

    VálaszTörlés