2012. december 20., csütörtök

Szülinap/Birthday

Ezt a napot még mindig úgy várom, mintha gyerek lennék :) Pláne, hogy nekem közel esik a karácsonyhoz és így már eleve van egy ünnepi hangulatom, tele izgalommal.  Szerintem jó ha az ember meg tudja őrizni ezt a "gyerekes" izgalmat :) Kicsit az időjárás depibe fordult aznap - konkrétan egész nap esett az eső,de próbáltam elvonatkoztatni. Volt már olyan is pár éve, hogy hóesésben ünnepeltem a barátnőkkel a bécsi karácsonyi vásárban - na ez a mostani időjárás kicsit sem volt ennyire hangulatos. Viszont...reggel egy számomra nagyon nagyon kedves ajándék várt:
Azóta le sem szakad rólam, a karácsonyi ajándék és egyéb beszerző utakon hű társammá lépett elő. Ha tehetném otthon is rajtam lenne :)

A barátnőim pedig egy francia téma-zsúrral leptek meg: francia vacsi, pezsgő, zene ééééés az ajándék:
 Az a süti ott quiche - természetesen :)

És az egyáltalán nem franciás "szerelésem" az estére:


 A póló h&m...kapaszkodás: férfi részlegéről :) Régen imádtam David Bowie-t, főleg amiket pár éve csinált és mikor megláttam ezt a pólót a pasi részlegen...hát nem igaz!:) Szerencsére készítenek pálcika fiúkra is méretet így az XS-es pont jó volt...ja és leárazva 1500 huf, találat :) A lánc is h&m.
És akkor muszáj megmutatnom a kedvenc David B. klippemet. A dal önmagában is szép, de a klipp nagyon sokat tesz hozzá...olyan életszerű és meghitt..egy pár készülődik lefekvéshez a fürdőszobában.




1 megjegyzés:

  1. Ebben a pasiban még mindig van valami, nekem nagyon tetszik! Ezt a számot nem is ismertem, nagyon szuper!

    VálaszTörlés