2013. július 26., péntek

Mostanában... Life lately

Az elmúlt 2 hét nagy hajtásában azért voltak jó pillanatok és mivel a nyári idő is visszatért minden este valahol a városban jártam-keltem...új helyeket felfedeztem. Nyár közepe van és még sok-sok meleg napot kívánok magunknak!
During this really busy 2 weeks I had some good moments and since the summery weather is back I've been outside in town, visiting new favourite places. It's mid-summer and I wish to all of us a lot of warm sunny days!

egy este  városban bicajjal (Közhely) one night in town by bike (Közhely Bar)
Érdemes itt felmenni a tető bárhoz ahonnan csodálatos az éjszakai panoráma.
 It worth visiting the roof bar on top, which has magnificient view at night.


Kis Csendes terasz a Károlyi kertnél - mesés! Fairy tale cafe at KisCsendes
Új régi-felfedezett a Kis Csendes terasz. Maga a hely nem új,de számomra a terasz rész igen :) A gyönyörű Károlyi kert bejáratánál, hangulatos régi polgári házak tövében.
Old-new favourite the Kis Csendes Bar. It's not new but the open air terrace is at least for me - new favourite. Located at the entrance of the beautiful Károlyi park, at the foot of old fashioned houses.



napsugarak Tihanyban - ray of lights in Tihany








kánikula séró - perfect style for summer heatweaves


military


hűsítő szóda víz a legjobb a napozáshoz - cooling off with soda water at the beach

retro Balaton




4 megjegyzés:

  1. Szia! Nem tudom mi történt veled,de..remélem jól vagy! :) Csak annyit szeretnék mondani, szerettem a bejegyzéseidet, meg az egész blogod, remélem csak átmeneti a szünet és fogsz még néha írni :) Szép napot! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! nagyon kedves tőled :) Jól vagyok köszi, történt pár változás az életemben, sok mindent történt és történik...még nem zajlott le az egész dolog...de az ilyen üzenetek nagyon jól esnek...és igen, nem hiszem,h a szünet a blogon sokáig fog tartani. Köszi, V

    VálaszTörlés
  3. Oh, de jó :) Örülök, hogy nem végleges az ügy! Persze megértem, nem akarok a magánéletedbe mászni, de ez a blog tényleg szuper, a képek, az outfitek, az egész stílus, a hangulata :) Na szóval, mindegy mi lesz, de ... minden jót kívánok :) Üdv: Anita

    VálaszTörlés