2012. november 30., péntek

Hosszabb szünet után - After a longer break

Vagy legalábbis a blog-időben hosszabbnak számít, hogy utoljára, több mint egy hete írtam. Sok minden bejátszott, de főleg a sok munka...itt a december, céges rendezvények tapossák egymást ilyenkor a kevés szabadidőmbe a blog írás hátrébb kerül a listán...aki hiányolt attól elnézést és jól esik ha így volt :)
Pár fotóval készültem ma, elég vegyesek -  a telefonom szervizben csücsült jó egy hétig majd mire megkaptam az újat még nem volt időm rendesen beüzemelni. Ehhez kapcsolódik egy szerintem vicces beszólás a telefonszolgáltatónál tett szerviz látogatáskor. Aggódó kérdésemre, hogy mégis mi történik majd 4 napos vadiúj mégis hibás iphone-ommal ez volt a szakszerű komment(szó szerint idézem) : "á ezeket a telefonokat nem szokták basztatni (= azaz belenyúlni), fogsz kapni egy újat." Megnyugodtam :) Lássuk a fotókat akkor!

Thai curry - egy kis nosztalgia / Thai-curry to bring back nice memories


Munka: egy nagyon szépre sikerült rendezvényről - rusztikus hangulat egy középkori pincerendszerben.
Work: a very nice event of ours from last week - rustic feeling at a middle age cellar.



Ikertesóm út közben kibe botlott a frankfurti reptéren?? ha egyforma hajunk lenne én is állhatnék Chiara mellett ;-)   My twinsister bumped into...guess who? Chiara..at Frankfurt airport. If we had the same haircut it could be me ;-)


Elkezdődött a karácsonyi vásár,sajnos azt a mesés forraltbor-kürtős kalács és sült kolbász illatot nem tudom visszaadni :) Xmas market is on - unfortunately I cannot give back the wonderful smell of mulled wine-chimney cakes and fried sausages :)



Egy este a barátnőkkel: könnyű vacsi mellett megbeszéltük a karácsonyi menüt (erről bővebben hamarosan). Akadt egy csendes kunyeráló közben: Blanka kutyus, iszonyat cuki nem?:)
One evening with my girls: during a light dinner we discussed the Xmas dinner details (more about it soon) We had a silent fan wanting our food: Blanka, isn't she too cute? :)



Már Pesten is van Massimo Dutti- éljen! :) A Zara csoport tagja, minőségben és árban magasabb, mint a Zara és csodás dolgaik vannak. A kirakatban rögtön kiszúrtam egy szépséget - ilyen "fiús cipőt szeretnék tavaszra". Massimo Dutti in Budapest - hip hip hurray! Part of the Zara brand, but higher quality and prices...they have beautiful things. I immediately fell in love with these beauties - I'd like to have exactly these boyish shoes for spring.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése