2012. október 18., csütörtök

Kirándulás - Trip

Nagyon szeretek ősszel a szabadban lenni - kivéve ha esik és szürkeség van - különösen a Balcsi jó ilyenkor. Persze nyáron a legjobb, de az ősznek is megvannak a szépségei: nincs turista tömeg, aminek sok előnye van, szép a táj és jókat lehet kirándulni, lötyögni, bort kóstolni stb. Egyik nap a lányokkal Tihanyban voltunk, érdemes elmenni ilyenkor, mert gyönyörű! Minden szombaton 14:00 óráig piac van, ami a régiség-bio-gasztro piacok egyvelege. Mindenki hozza a kis cuccait, saját készítésű sütiket, sajtokat, limonádét és a fák alatt elücsörögve mindezt nyugisan el lehet fogyasztani. Utána irány fel vagy le a hegyre/hegyről, aki nem bírja az lestoppolhatja a helyi "kis vonat" járatot :)
Felavattam az új pulcsimat és napszemüveget...megint egy pilóta fazon,de ez kicsit szögletesebb...a régit ki kellett selejteznem így meg is találtam a helyettest, ami szerintem még jobb is, mint elődje.

English translation below




pulóver/sweater: mango   farmer/jeans:zara   sál/scarf: anyukám:) made by mum:)
cipő/shoes:converse (ginger snap)  táska/bag:zara   nyaklánc/necklace: ajándék/gifted




I pretty much like to go outside in autumn - if it's not raining and everything is grey - and beeing at Lake Balaton is one of the best spots now.  Nothing compares to summer of course, but autumn at Balaton has it's nice sides: the tourists are away, now crowd, the nature is beautiful, you can go walking ariund the hills, taste wine or just hang around chillin'. On one of the weekends I visited Tihany with the girls, it'S worth going there now, they have a really cute market every Saturday until 2:00pm where local people bring their stuff: own baked bread, cakes, cheese, sausages, lavender jelly, marmalade...or just second hand jewelry and stuff. You can enjoy all these in a beautiful nature, sipping wine. After you just go up or down the hill  - hitchhike the local sight seeing traind down to the ferry ;-)
I was wearing my new sweater and sunnies...again this pilot style, but a little bit more square shape...I had to get rid of my old one, but this one is a good alternative - I like this event better than my last pair :)


4 megjegyzés:

  1. Csini vagy :-) A szemüvegre kérek szépen egy linket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) ez a szemüveg: http://shop.mango.com/HU/p0/mango/accessories/sunglasses/aviator-sunglasses/?id=73634050_24&n=1&s=accesorios.gafas&ie=0&m=&ts=1350566771251

      Törlés
    2. köszi!! Van egy aviator fazonom, de túl kicsi, olyat szeretnék, ami igazán naaagy :) és ez pont olyannak tűnik...

      Törlés
  2. nagyon jó hangulatú képek, a pulóver pedig nagyon szuper darab :)

    VálaszTörlés