2011. december 29., csütörtök

Smink-lecke

Aki még nem ismerné Lisa Eldridge-t most pótolhatja e hiányosságot. Profi sminkes, szuper blogja van amiben nagyon sok video tutorial is található. A smink alapoktól kezdve különböző look-ok minden alkalomra. Persze vannak ehhez hasonló blogok - de szerintem a Lisáé a legjobb :) Irtó cuki a nő, nagyon közvetlen stílusa van és szerintem a módszere és ahogy azt átadja sokkal fogyaszthatóbb és földhöz ragadtabb, mint pl. amerikai társaié ( és nincs rémes amerikai kiejtése sem :) )
Ami még nagyon szimpi benne, hogy nem feszélyezi magát és totál smink nélkül látható a legtöbb videó elején - nem a legelőnyösebb oldala - ő mégis vállalja és nem akarja elhitetni senkivel, hogy tökéletes. Én biztosan nem lennék ennyire bátor, kezeket fel aki bevállalná!

Most csak 2 videót mutatok meg itt, party smink témában. Gondoltam hasznos lehet így újévi bulik meg hasonlók...de ha rámentek az oldalára ott tudtok kutakodni célirányosan.

ui.: és még egy nagyon jó plusz: minden sminkcucc amit használ tételesen(linkelve) meg van jelenítve minden videója alatt, így ha valami megtetszett azt be is tudod szerezni.





1 megjegyzés: