2013. április 15., hétfő

Tavaszi pasztel - Spring pastel

Igen! Most már tényleg úgy tűnik, hogy idén is lesz tavasz :) Így első napsütésre fel is avattam az új farmerem. Az utazás alatt vettem és őszintén nem hittem, hogy valaha is melegebb lesz itthon, hogy felvegyem. Sajnos a legközelebbi Forever21 bolt Bécsben van...így örültem, hogy éppen Bangkokban belebotlottam egybe  - hihi :) Szuper kényelmes rugalmas anyaga van és nagyon diszkrét rózsaszín. Nem szeretnék Barbie baba lenni! A nacihoz egy másik pastel árnyalatot választottam -és szerintem nagyon tavaszias lett az összhatás. Jöhetnek a pasztelben virágzó fák! Én ezzel befejezettnek tekintem az időjárás témát, mostantól jó idő lesz és mindenki boldog. Pont.

Yes! We can officially say that we have spring this year :) So for the first ray of sunlight I put on my new jeans. Very nice light-pastel pink color. I found it at Forever21 during our vacation and to be honest in the past weeks I didn't believe in wearing it sometime soon - since the weather was oh-ful! :( The closest Forever21 shop is in Vienna, so I was happy when I bumped in one of them in Bangkok. :) It's uber comfortable and the color is very icecream-ish. I paired it with another pastel color, a turquoise knitted sweater from zara and I think they make a good match. So I'm ready for the pastel-blooming strees! So this is it about weather, from now on it will be all sunny and happy. End of the story.

parka: pepe jeans    jeans: forever21    sweater: zara      bag: zara   boots: emu
scarf: zara









7 megjegyzés:

  1. Nekem a szőrös csizma nem tetszik ezzel a szettel. Egy homok színű troopa jobban passzolt volna szerintem. Bármennire is elhúzódott a tél, azért áprilisban ugg-ot hordani ciki. Legalábbis én így gondolom. A parkád viszont imádnivaló, nekem is nagyon hasonló van. :)

    VálaszTörlés
  2. milyen jogon cikized le más cipőjét Moon Angel..?

    VálaszTörlés
  3. Kedves Névtelen! Egyáltalán nem a cipőt cikiztem, nekem is van. Azt pedig nem tudhattam hogy milyen időben készültek a képek.

    VálaszTörlés
  4. Semmi gond - melegben sztem is gáz hordani - ezért írtam h hideg volt. De már elpakoltam, itt a meleg!

    VálaszTörlés
  5. Köszi Bogi - a kedvencem lett,sajnálom,h nem tudtam több színben venni,későn eszméltem :(

    VálaszTörlés