2014. június 10., kedd

Sushi piknik

Sziasztok kedves Olvasók! a mai postban egy nagyon egyszerűen kivitelezhető kis mini-programot szeretnék ajánlani Nektek. Végre végre tartósan itt a meleg én minden nap alig várom, hogy munka után a szabadban lehessek. A barátaimmal ilyenkor rendszeresen vagy régi, vagy új kedvenc beülős ... pardon, kiülős helyeinken kötünk ki. Lássuk be pár alkalom után már igényünk lenne valami újra. Itt jött képbe a Foodpanda. Na igen, hogy mi is ez?! Röviden, mindenféle finomságokat rendelhetünk házhoz pár kattintással, katt ide.
Szóval Lilla, aki olvassa a blogot kedvesen felajánlotta, hogy próbáljam ki a Foodpandát és nekem azonnal támadt is egy ötletem:sushi piknik! Tökéletes meglepi program szintén sushi imádó kedves barátnőmnek.  Szóval egy hétköznap munka után a Szabadság térre beszéltem meg a találkozót vele, melyre a frissen kiszállított sushi válogatásokkal érkeztem. Volt sikere :)
Biztosan lesz még ismétlés mert nagyon élveztük, hogy a változatosság kedvéért nem valami bisztró teraszán ülünk hanem egy fa alatt egy csodás park eldugott sarkában vacsizunk.
A város még számos potenciális piknik helyet tartogat...azt hiszem legközelebb mexikói estet tartunk....mondjuk a Károlyi kertben!

mit is válasszak? :)

boyf.jeans mango, soft pink blazer: zara  top: h&m   bag: zara
   shoes:Joop!

view from the top

being goofy

all good :)
1 megjegyzés:

  1. I love picnics and parties. I love the foods and party dresses like my short white dresses . Here the outfit is too good and fashionable . I love the delicious food here and the outfit . Hope that you have fun always like this one.

    VálaszTörlés